A szabadság felelőssége

FB_IMG_1537901420825

Csalóka. Sokminden csalóka. A szabadságod és rabságod is csalóka. Elméd gyártotta valóság? Talán 🤔 Szabad lehetsz egy 2×2 méteres ketrecben is ha azt te önként választod!
Végülis mik vagyunk? Csodás, szerető lelkek emberi testbe burkolva. Mit keresünk?
Kapcsolódást keresünk? Energiánk szabadságát? Lelkünk alapvető szükséglete hogy ne legyen korlátozva. Hogy az energiái szabadon áramolhassanak, hogy kapcsolódni tudjon. A Mindenhez.
A szabadság csalóka. Ha egy 2×2 méteres szobába zárnak egy embert, nyomorúságosnak érzi magát? Persze hogy igen! Ha utána egy 10×10 méteresbe zárják, elégedettnek, szabadnak érzi magát… ideig óráig. Amint szembesül korlátozásával ismét elkezd rosszul lenni. Ekkor lecserélik egy 100×100 méteres területre és ismét boldog , elégedett…egy ideig…és ez így megy a végtelenségig. A léleknek szabadság kell hogy kapcsolódni tudjon, hogy energiái áramolni tudjanak. A fizikai test által már egy korlát van köré építve. Egy behatárolt fizikai lét amely által megnyílvánulhat. Minden más korlát szabad akarat, döntés kérdése. Ha korlátainkat önként választjuk elégedettek vagyunk! Mert tudjuk szabadok vagyunk. Dönteni. Érezni. Megélni. Átlépni. Kimenni. Bejönni. Futni. Ölelni. Magunkra zárni. Vagy kitárni. 2×2 méteres ketrecben lenni.

Ámbár…. ” A Szabadság felelősséget jelent, a legtöbb ember ezért retteg tőle.”(G.B.Shaw) 🤔😉😘

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s