Milyen lenne?

FB_IMG_1541067552606

Milyen lenne ha az ember gondolatai, érzelmei nem egyeznek azzal amit mond akkor azok megjelennének a bőrén?  Láthatóvá válnak a gondolatok, a ki nem mondott érzelmek? Mint valami neonfények világítanának a bőrön? Azt hiszem drasztikusan csökkennének az “egyet gondolok mást mondok” esetek 😂
Sürgősen megtanulnának a felnőttek emlékezni milyen is volt gyerekként, tisztán gondolkodni, és őszintén beszélni amolyan ami a szívemen a számon stílusban. És lehet akkor gondolatainkra is  jobban odafigyelnénk. Nem hagynánk a negatív, lélekgyílkos hülyességeket elbúrjánzani. Megtanulnánk nem hazudni folyton magunknak, aztán a világnak.
Tudnánk hogy számítani tudunk egyik a másikra, mert tudnánk hogy amit mond az nem holmi humbuk, hogy az a valóság, nincs álarc! Nincs játszma, nincs kegyes hazugság, nincs elrejtett harag, titokba tartott bizonytalanság, el nem mondott félelem. És nincs megtagadott érzelem, cifra szavak mögé rejtett büszkeség, hamis mosollyal álcázott linkség, nincs ki nem mondott szeretlek, csendbe burkolt hiányzol….

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s