Bízalom

FB_IMG_1537901629043

Férfi, neked én Nő vagyok. Nem kislány. És nem anya.
….. Nő. Érzelmek kaleidoszkópja.
Imádtok minket, és rettegtek tőlünk. Keresitek azt az Egyet akitől megkapjátok mindazt amit szeretnétek. És ha megvan, megnyugodtok, elmerültök, és leengeditek a falaitok, látni engeditek igazi önmagatok. És boldogok vagytok. És feloldódtok, sebezhetővé váltok, kicsit kiszolgáltatottá váltok. És megijedtek. És eltaszítjátok a Nőt aki ezt a kettős érzést kelti bennetek. Mert a ferfinak nem komfortos  ha sebezhető. És hiányzik…..
Nő, neked én Férfi vagyok. Nem kisfiú. És nem apa.
….Férfi. Érzelmek labirintusa.
Imádtok minket és rettegteg tőlünk. Keresitek az egyetlent akitől megkapjátok mindazt amit szeretnétek. És ha megvan, megnyugodtok, elmerültök, kivirultok, leengeditek falaitok, látni engeditek igazi Önmagatok. És boldogok vagytok. És sebezhetőek. És mertek gyengébbek lenni. Aztán megijedtek. És eltaszítjátok a Ferfit. Mert féltek. És bizonytalanok lesztek. Mert a nőnek nem komfortos ha sebezhető. És hiányzik…
A bizalom.
Ha szeretünk, de nem bízunk, akkor valójában nem szeretünk. Sem önmagunkat sem a másikat. Mert ha szeretünk akkor van bátorságunk sebezhetővé válni. Szívünk darabját a másik kezébe adni. Erőt adni a másiknak. És bízni. Bízni abban aki vagy és elég erősnek lenni hogy megbízz a másikba. Tévhit hogy ha szeretünk valakit akkor az illető lesz a gyenge pontunk. Mert ha időt adunk, és bízalmat szavazunk, idővel rajövünk hogy ez mennyire nem így van. Ha van merszed szövetséget kötni a másikkal, és teljesen ott lenni, szabadon megélni az érzéseidet, adsz időt megismerni a másikat, a megyek, hogy jöhessek…Hozzád. Vagyok szabadon Én, hogy te is szabadon lehessél Te, önmagad. Amikor bízol magadban, bízol a másikban és abban a titkos szövetségben amely kettőtöké, ahol a szabályok tiszták és szilárdak. Mert mindennek az alapja a Bízalom. Mert szeretem magam. És szeretlek téged. És bízok magamban. És bízok benned. És elfogadom erősséged és gyengeséged, mert elfogadod erősségem és gyengeségem.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s