Csak lassan…

received_577495666032706

Okkal történnek dolgok!! És nem lehet siettetni. Semmit! És senkit! Mindenki a maga tempójában halad. Mert van aki nagyon céltudatos, és karizmatikus és halad mint egy jégtörő a Déli sarkkörön és van más aki időnként meg megáll felhőkben állat formákat keresni 😇 Mindenki halad, más más irányba, más és más célok felé, más más múlttal, más a batyúban rejlő hamuban sült pogácsa. Nincs kettő ugyanolyan.
Mindennek meg kell adni az időt. Sebre kencét találni, összetört szívet helyre tákolni, rossz emléket felidézni, kibeszélni, megemészteni, elengedni…meggyógyulni.
Az emberek ha a gyogyulásról beszélnek, abban reménykednek hogy a gyógyulás során az idő kereke is vissza fordítható, és minden visszatér a betegség, trauma, veszteség előtti állapothoz, a régi önmagához. De nincs olyan hogy  visszaút. Mert a nehézséget nem azért kapjuk hogy ugyanolyanok maradjunk. Mert dolgunk van, önmagunkkal és a világgal. Mert minden egyes nappal jobbnak, erősebbnek, bátrabbnak, nyiltabbnak, befogadóbbnak, bölcsebbnek és alázatosabbnak, szeretettel telítettnek kell lenni. Mert az életben maradás ezt igényli! Nem csak egyszerűen túl teszik magukat egy egy helyzeten, hanem legtöbbször a poklot megjárva, újrateremtik önmagukat ❤

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s