Na mi van?

20170703_203751.jpg

Mégis mi az amitől annyira félned kell? Olyan csatákat vívtál már meg, miket majdani teadélutánokon sziporkázva mesélsz 82 évesen 😊❤ És itt elrebeghetsz egy Ámen-t😉 Itt vagy és semmi de semmi veszítenivalód nincs! De tényleg.
Mondjuk…tanulhatnál gyorsabban is. Mint azt hogy a kalapács és szög az okés, kalapács az újjon landolva…hát az nem okés. És néha elég lehet egyszer is megégni…nem kell mindig máglyaként lángolni. És nem kell mindig tesztelgetni hogy meddig bírsz a levegőt visszatartva sülyedni mielőtt elkezdesz úszni.
Sokszor körbe körbe járunk ugyanazon kérdésre keresve a választ, és elvétjük észrevenni hogy a kérdés maga nem helyes! Hogy eleve a kérdést úgy fogalmazzuk meg hogy gyáván mögé rejtőzhessünk…hogy időt nyerjünk. Időt arra hogy ismét ki merjük nyitni a szemünk, időt elcsitítani a kételyeket amelyeknek éltető ereje az a mélyen gyökerező bizonytalanság amivel újra és újra meg kell küzdened. És megteszed. Mert rájösz hogy önmagadon kívül nincs mit veszítened. Ha gyáván hagyod leperegni az életed!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s