Egy

20190821_094429.jpg

Az “egy” az csak “egy”? Nem sűrün gondolkodik el az ember az “egy”-nek a jelentőségén. Hogy maga az “egy” önmagában mekkora erővel bír. Az “egy” képes örökre megváltoztatni az életed! Egy pillanat, egy ember, egy perc és az élet teljesen más irányt vesz. A mai világban ahol hajszoljuk a többet, ahol a mennyiség rabként tart markában minket, ahol a holnap fontosabb mint a jelen pillanat megélése, emberek elfelejtik az “egy” fontosságát, az “egy” hatalmát! Ha nincs az “egy”aki te magad vagy, van jelentősége a többnek?
Mert ha leülsz és belegondolsz az életben minden csak az “egy”-en múlik. Egyszer születtél meg. Egy pillanat, egy személy, egy találkozás, egy lehetőség, egy kimondott szó, egy elejtett mosoly, egy döntés, egy válasz, egy ember, egy film, egy előadás, egy haláleset, egy csalódás, egy szerelem….és más irányt vesz az életed….
Ahányszor azt hiszed hogy valami lehetetlen…jusson eszedbe az “egy” ereje. A folytatáshoz semmi több nem kell, mint “egy”ember. Te egyedi “egy”magad és a végtelen “egy” pillanat…. 😊❤

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s