Nem szelet. Egész az ember.

20190914_075250.jpg

Nem elég az elhatározás. Cselekvés nélkül minden csak füstbe ment terv. A gyógyulni akarás, a jobb élet reménye, a sikeres és kiegyensúlyozott emberi célok szépek és jók, de törekvéseink nem lehetnek teljesek és sikeresek ha életünk és önmagunk csupán egy egy részére koncentrálunk. Magunkat, testünk-lelkünk egészében kell látnunk, éreznünk, szeretni és gyógyítani.
Az őszinteség alap. Ha becsapjuk önmagunkat, akkor a kívánt eredmény és változás elmarad. Lesz helyette csalódottság, letört szárnyak, élet-bízalom és önbízalom vesztés.
A türelem alap. Ha nem adunk időt és teret akkor a változás, a gyógyulás elmarad. Ami elromlott, ami elcsúszott és ami megbetegedett az is időbe tellett. Semmi nem esik meg egyik napról a másikra és ugyanúgy a gyógyulásnak a változásnak is időre van szüksége!
A nyitottság alap. Ha elindul az ember a jó úton érkezni fog a segítség az útmutatás és a bátorítás. Mindig minden a megfelelő időben. Amint mi eljutunk arra a szintre hogy befogadóak legyünk a segítség is érkezik ilyen vagy olyan formában.
A hála alap. Hálásnak lenni, hálát érezni hogy élsz, hogy felébredtél reggel, hogy szeretteid élnek és minden percben, minden órában, minden egyes új napon esélyt és lehetőséget kapsz megélni és szeretni mindazt a csodát amit úgy hívnak hogy “Élet”.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s